X

Πρώτες στην Ευρώπη, πρώτες και στο γλέντι οι πολίστριες του Ολυμπιακού

Γλέντησαν με την ψυχή τους τα κορίτσια του πόλο την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ant1news

Με ένα γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί τα κορίτσια του πόλο του Ολυμπιακού γιόρτασαν τη νίκη τους επί της Σαμπαντέλ κατακτώντας το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

 Δια χειρός της αρχηγού του, Φιλιώς Μανωλιουδάκη, ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στη γυναικεία υδατοσφαίριση. Με γκολ της διεθνούς παίκτριας 33΄΄πριν τη λήξη, οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν 10-9 την ισπανική Σαμπαντέλ στον τελικό του φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας, στο κολυμβητήριο του Πειραιά, και έγιναν η τρίτη ελληνική ομάδα που ανεβαίνει «στο θρόνο», μετά τη Γλυφάδα και τη Βουλιαγμένη.

Και όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις η ομάδα βγήκε να το γλεντήσει. Πού αλλού, στα μπουζούκια. Και συγκεκριμένα στο κέντρο που εμφανίζεται ο Παντελής Παντελίδης με την Ελένη Φουρέιρα.  

Τα κορίτσια έχοντας μαζί τους το κύπελλο, χόρεψαν, τραγούδησαν, πέταξαν λουλούδια …

 

 Ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής, με αφορμή την κατάκτηση του πωρταθλήματος έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα.

«Η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού έγραψε σήμερα μια ακόμα λαμπρή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Μετά την περυσινή κατάκτηση του Len Trophy έκαναν ένα βήμα πιο ψηλά, κατακτώντας για πρώτη φορά την Ευρωλίγκα.Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τους οδήγησε στη νίκη απέναντι σε μία από τις πιο ισχυρές ευρωπαϊκές δυνάμεις της υδατοσφαίρισης, τη Σαμπαντέλ. Το πείσμα, η δύναμη, η θέληση και το πάθος, έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι όταν πραγματικά θέλουμε, τότε μπορούμε».

 

Τις πρωταθλήτριες Ευρώπης συνεχάρη από κοντά και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος έδωσε το «παρών» στο «Παπαστράτειο» και παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια του Ολυμπιακού.

 

 Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης μετέφερε τα συγχαρητήριά του, καθώς και ότι θα ανταμείψει τις Πρωταθλήτριες Ευρώπης με χρηματικό πριμ.


Η συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού γιορτάζει ακόμα έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει θερμά τις αθλήτριες, τους προπονητές και την διοίκηση της ομάδας και εύχεται ανάλογες επιτυχίες στην συνέχεια. Η οικογένεια του Ολυμπιακού συνεχίζει να δοξάζει την Ελλάδα και καλό θα είναι όλοι να παίρνουν μαθήματα από την ενότητα, την δύναμη και τις επιτυχίες των αγωνιστικών τμημάτων, όλων των αθλημάτων, επαγγελματικών και ερασιτεχνικών, του μεγαλύτερου και ενδοξότερου ελληνικού συλλόγου, του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.».