X

H SOLGAR - Ursa Minor στην 3η θέση του Hellenic Match Racing Tour 2015

Το Hellenic Match Racing Tour 2015 έριξε αυλαία πραγματοποιώντας τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου.

Ant1news

Το Hellenic Match Racing Tour 2015, η ιστιοπλοϊκή διοργάνωση που ήρθε για να καθιερώσει τους Match Race ιστιοπλοϊκούς αγώνες στην Ελλάδα, με χορηγό την Solgar, την κορυφαία εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής παγκοσμίως, έριξε αυλαία πραγματοποιώντας τον Μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου. 

Αθλητές και καλεσμένοι της εκδήλωσης παρακολούθησαν το μοναδικό θέαμα των «μονομαχιών» των Ομάδων από τις πανέμορφες εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος στο Μικρολίμανο, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την πολυβιταμίνη VM-2000 της Solgar και να γεμίσουν τη μέρα τους με ενέργεια! 

Η Solgar θα ήθελε να συγχαρεί θερμά την Ομάδα της “SOLGAR - Ursa Minor Team” και όλα τα μέλη της, Ιάσονα Σπανομανώλη (Skipper), Μάνο Πασαμιχάλη (Bow man), Σπύρο Βενετσιάνο (Mainsail Trimmer) και Γιάννη Ορφανό (Trimmer), για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην τελική κατάταξη, αλλά και όλες τις Ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό Hellenic Match Racing Tour! 

 

Η αγάπη για το άθλημα της ιστιοπλοΐας, η ευεξία που προσφέρει η επαφή με τη θάλασσα, καθώς και η ευγενής άμιλλα των ομάδων, δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης που συνάδει απόλυτα με τις αξίες και την αποστολή της Solgar για την προαγωγή ενός φυσικού και ισορροπημένου τρόπου ζωής!