X

“Φωτιά και λάβρα” η Τσιμπούλκοβα

Η τενίστρια από τη Σλοβακία, μπορεί να αποκλείστηκε πρόωρα από το Αυστραλιανό Όπεν, αλλά αποζημίωσε τους θαυμαστές της με αποκαλυπτική φωτογράφηση για αντρικό περιοδικό.

Ant1news

Η Σλοβάκα τενίστρια, Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα, εντυπωσιάζει τα τελευταία χρόνια τόσο μέσα όσο και έξω από τα γήπεδα του τένις. Το τελευταίο καιρό όμως η αγωνιστική της κατάσταση δεν είναι σε υψηλά επίπεδα όπως μας είχε συνηθίσει.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει κάποιες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και να πέσει στο Νο. 38. Μάλιστα στο Αυστραλιανό Όπεν αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο χάνοντας με 2-0 σετ από Κριστίνα Μλαντένοβιτς.

Η 26χρονη όμως τενίστρια δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από τον αποκλεισμό της και αποφάσισε να τον ξεπεράσει… με μια αποκαλυπτική φωτογράφηση για το αντρικό περιοδικό «Break» της πατρίδας της.

Η Σλοβάκα τενίστρια έχει απασχολήσει πολλές φορές τα ΜΜΕ, με τη συνήθεια της να ανεβάζει… αποκαλυπτικές φωτογραφίες στους λογαριασμούς της στα social media. Αυτή τη φορά μας «χάρισε» μια φωτογραφία από το παρασκήνιο της «καυτής» φωτογράφησης της.