X

“Χάλκινη” η Στεφανίδη στο παγκόσμιο του Πόρτλαντ

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, καθώς πήρε την τρίτη θέση στον τελικό του επί κοντώ, με άλμα στα 4.80. Στην 6η θέση η Κυριακοπούλου.

Ant1news

Υπερήφανη έκανε για ακόμα μια φορά την Ελλάδα η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία πέτυχε σπουδαία εμφάνιση στον τελικό του επί κοντώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, στο Πόρτλαντ.

Η Ελληνίδα αθλήτρια, με καλύτερο άλμα στα 4.80, πήρε την τρίτη θέση και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, «αφήνοντας» στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου την Αμερικανίδα Τζένιφερ Σουρ με 4.90 και στη δεύτερη θέση τη Σάντι Μόρις με 4.85.

Την 6η θέση, με καλύτερο άλμα στα 4.60, κατέλαβε η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία δεν έκρυψε την απογοήτευση αλλά και την ανησυχία της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter.

Η κατάταξη:

1. Τζένιφερ Σουρ (ΗΠΑ) 4.90

2. Σάντι Μόρις (ΗΠΑ) 4.85

3. Κατερίνα Στεφανίδη (Ελλάδα) 4.80

4. Νικόλ Μπίχλερ (Ελβετία) 4.80

5. Ελίζα ΜακΚάρτνι (Νέα Ζηλανδία) 4.70

6. Νικόλ Κυριακοπούλου (Ελλάδα) 4.60

-. Φαμπιάνα Μούρερ (Βραζιλία) 4.60

8. Ρομάνα Μαλακόβα (Τσεχία) 4.50

Τα συγχαρητήριά του εκφράζει με ανακοίνωσή του το τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΚΚΕ για την κατάκτηση του χάλκινου  μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.  

«Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ,  στην έναρξη του  παγκόσμιου  πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ. Η επιτυχία αυτή ήρθε μέσα από μακροχρόνια προσπάθεια, που δεν ήταν χωρίς εμπόδια.  Καλή συνέχεια με ακόμα ψηλότερο τον πήχη» αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.