X

Αποδοκιμάστηκε ο Κύργιος για δυσφήμηση του αθλήματος (Βίντεο)

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας αδιαφόρησε προκλητικά και ουσιαστικά παράτησε τον αγώνα του με τον Ζβέρεφ - Ήττα-σοκ για Ναδάλ.

Ant1news

Εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών εις βάρος του, ολοκλήρωσε τον αγώνα του με τον Γερμανό Μίσα Ζβέρεφ ο Ελληνοαυστραλός τενίστας Νικ Κύργιος, έπειτα από μία ντροπιαστική εμφάνιση.

Προκλητικά αδιάφορος, ο Κύργιος σέρβιρε “άψυχα” και εγκατέλειπε το κορτ, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από τους θεατές που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση στη Σαγκάη της Κίνας.

Σαν να μην έφθανε αυτό, ο Νικ Κύργιος (Νο 14 στην παγκόσμια κατάταξη) έριξε… λάδι στη φωτιά κατά τη συνέντευξη Τύπου. Ερωτηθείς για τους θεατές που πλήρωσαν εισιτήριο για να δουν τον αγώνα, απάντησε: «Δεν τους χρωστάω τίποτα! Είναι επιλογή μου. Εάν δεν σας αρέσει, εγώ δεν σας ζήτησα να έρθετε να με δείτε», επικαλούμενος σωματική και πνευματική κούραση.

Ο 21χρονος Κύργιος, που θεωρείται ένα από τα “κακά παιδιά” του τένις, ηττήθηκε εύκολα 2-0 σετ από τον Ζβέρεφ (6-3, 6-1) μόλις σε 48 λεπτά.

Ήττα-σοκ για τον Ναδάλ

Με το “καλημέρα” αποχαιρέτησε το τουρνουά masters της Σαγκάης ο Ράφα Ναδάλ.

Ο Ισπανός τενίστας, ο οποίος είχε περάσει απευθείας στον 2ο γύρο, αντιμετώπισε τον 30χρονο Σέρβο Βίκτορ Τρόικι (Νο 31 στην παγκόσμια κατάταξη) και εκείνος τον νίκησε (6-3, 7-6) για πρώτη φορά στην καριέρα του στις έξι φορές που έχουν βρεθεί αντίπαλοι.