X

Σε θανατηφόρο τροχαίο εμπλέκεται η Βένους Ουίλιαμς

Το τροχαίο σημειώθηκε πριν από 3 εβδομάδες αλλά αποκαλύφθηκε τώρα που κατέληξε ο οδηγός του άλλου οχήματος. Τι λέει η αστυνομία και ο δικηγόρος της Βένους.

Ant1news

Μια πολύ μεγάλη περιπέτεια αντιμετωπίζει η διάσημη τενίστρια και Νο10 στην παγκόσμια κατάταξη, Βένους Ουίλιαμς, η οποία όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα TMZ εμπλέκεται σε τροχαίο το οποίο προκάλεσε τον θάνατο ενός 78χρονου άντρα.

Σύμφωνα με την σύζυγο του θύματος, στις 9 Ιουνίου, σε μια πολυσύχναστη διασταύρωση στο Παλμ Μπιτς, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Βένους συγκρούστηκε με όχημα στο οποίο επέβαινε ο Ζερόμ Μπάρσον με τη σύζυγο του.

Ο Μπάρσον είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και πέθανε μετά από δύο εβδομάδες, ενώ η σύζυγός του είχε πολλά κατάγματα και τραυματισμούς σε όλο το σώμα του.

Το συμβάν επιβεβαιώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Palm Beach. Ο εκπρόσωπος του, Πωλ Ρόντζερς είπε ότι η Βένους πραγματικά εμπλέκεται σε ατύχημα στις αρχές Ιουνίου, με την Γουίλιαμς να βρίσκεται επίσης στο αυτοκίνητο και τα γεγονότα να είναι πλέον υπό διερεύνηση. Σύμφωνα με το TMZ, η έκθεση της αστυνομίας ανέφερε ότι «η Βένους είναι ένοχη και δεν φαίνεται ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών».

Η Βένους δεν θέλησε να σχολιάσει, αλλά ο δικηγόρος της, Μάλκομ Γκάνιγκαμ, δήλωσε η αθλήτρια του τένις , πέρασε με πράσινο φανάρι, όταν εισήλθε στη διασταύρωση και «η έκθεση της αστυνομίας εκτιμάται ότι η Γουίλιαμς είχε ταχύτητα 5 μίλια ανά ώρα, όταν συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της κυρίας Μπάρσον». Επίσης συμπλήρωσε, ότι η Βένους εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια που έχασε ένα αγαπημένο της πρόσωπο.