X

Παγκόσμιο πρωτάθλημα: ήττα χωρίς κόστος για την εθνική πόλο

Οι πολίστες μας έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου πιθανότατα θα συναντήσουν την Ιαπωνία.

Ant1news

Δεν τα κατάφερε η εθνική μας να κοντράρει την παγκόσμια υπερδύναμη της υδατοσφαίρισης Σερβία καθώς μπόρεσε να παρακολουθήσει στο σκορ μόνο για ένα ημίχρονο.

Στην τρίτη περίοδο οι Σέρβοι ήταν καταιγιστικοί και αύξησαν τη διαφορά τερμάτων από το 5-4 στο 8-4. Το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου και την Κυριακή θα διεκδικήσει την είσοδο του στην οκτάδα, πιθανότατα απέναντι στην Ιαπωνία.

Αν η εθνική μας περάσει τότε είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει στη συνέχεια το Μαυροβούνιο για την είσοδο στα ημιτελικά και τη ζώνη των μεταλλίων.

Η εθνική είχε 2/8 με παίκτη παραπάνω, 2/2 πέναλτι και 2 γκολ από την περιφέρεια. Η Σερβία είχε 5/7 με παίκτη παραπάνω, 3 γκολ στην περιφέρεια και 3 στην κόντρα.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-3, 3-0, 3-2

Οι συνθέσεις:

ΣΕΡΒΙΑ (Ντέγιαν Σάβιτς): Γκ. Πιγέτλοβιτς, Μάντιτς 2, Ράσοβιτς, Ραντέλοβιτς 1, Τσουκ, Ντ. Πιγέτλοβιτς 1, Ούμποβιτς, Αλεξιτς 1, Γιάκσιτς 1, Φιλίποβιτς 3, Πρλαϊνοβιτς 1, Στ. Μίτροβιτς 1, Μπρ. Μίτροβιτς

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Δελακάς 2, Δερβίσης, Φουντούλης 2, Καπότσης, Ποντικέας, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας, Βλαχόπουλος, Ζερδεβάς