X

Η μεγάλη επιστροφή της Σαράποβα

Η Ρωσίδα τενίστρια που πήρε κάρτα ελεύθερης συμμετοχής για το US Open, επικράτησε της Χάλεπ που είναι Νο 2 στον κόσμο. Τι δήλωσε αμέσως μετά.

Ant1news

Η Ρωσίδα τενίστρια Μαρία Σαράποβα, απέδειξε ότι παρά τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε τελευταία, αλλά κυρίως την πολύμηνη απουσία της από τα κορτ λόγω της γνωστής τιμωρίας της για την υπόθεση ντόπινγκ, παραμένει μια από τις κορυφαίες αθλήτριες του χώρου.

Η Ρωσίδα πήρε «ελευθέρας» για το Grand Slam του US Open και επιβλήθηκε στον πρώτο γύρο της Σιμόνα Χάλεπ που βρίσκεται στο Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης με 2-1 σετ (6-4, 4-6, 6-3).

Σε δηλώσεις της μετά την μεγάλη νίκη η πανέμορφη Μαρία Σαράποβα είπε μεταξύ άλλων.

«Όταν έμαθα ότι θα έχω κάρτα ελεύθερης συμμετοχής, χάρηκα πολύ, καθώς έχω να παίξω στην συγκεκριμένη διοργάνωση από το 2014. Δεν κατάφερα να προπονηθώ στο κεντρικό κορτ και αυτό που δημιούργησε πρόβλημα. Όταν έμαθα την κλήρωση κατάλαβα ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Ήξερα ότι πολλοί θα μιλούν γι’ αυτήν την αναμέτρηση. Ήξερα τι έπρεπε να κάνω για να αντιμετωπίσω την Σιμόνα. Είναι άλλο πράγμα να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και άλλο να το επιτυγχάνεις».