X

“Άγγιξε” το μετάλλιο ο Μάρας στο Μπακού

Ο πρωταθλητής μας μπορεί να έμεινε για 0,066 βαθμούς εκτός βάθρου, αλλά η επανεμφάνιση του μετά από 11 μήνες δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια.

Ant1news

Το μετάλλιο «άγγιξε» ο Βλάσης Μάρας, που κατετάγη 4ος με 14,100 βαθμούς στον τελικό του μονόζυγου, εκτελώντας ένα εύκολο -για τις δικές του δυνατότητες- πρόγραμμα, στην επανεμφάνισή του στους αγώνες έπειτα από 11 μήνες.

Ο 35χρονος πρωταθλητής του μονόζυγου βελτίωσε τη βαθμολογία του συγκριτικά με τον προκριματικό (είχε τερματίσει 1ος με 14,066 β.), ωστόσο έμεινε εκτός βάθρου για μόλις 0,066 βαθμούς.

Τα μετάλλια στο αγώνισμα κατέκτησαν οι Μπαρτ Ντέρλοο (Ολλανδία, 14,700 β.), Αντρέι Λιχοβίτσκι (Λευκορωσία, 14,200 β.) και Άντον Κοβάτσεβιτς (Κροατία, 14,166 β.).

Το πραγματικό κέρδος για τον Μάρα, πάντως, ήταν το γεγονός ότι μπόρεσε να «βγάλει» ικανοποιητικά το πρόγραμμά του σε προκριματικό και τελικό, στο ξεκίνημα μιας χρονιάς που συνοδεύεται από μεγάλες απαιτήσεις και εξίσου μεγάλες προσδοκίες.

Παρά το γεγονός ότι η ελληνική αποστολή δεν κατάφερε να κερδίσει ένα ακόμη μετάλλιο, τα «χαμόγελα» περισσεύουν από την κατάκτηση του χρυσού από τον Λευτέρη Πετρούνια και του ασημένιου από την Ιώαννα Ξουλόγη.