X

Antetokounbros 5K Run: οι αδελφοί Αντετοκούνμπο έτρεξαν για την “Κιβωτό του Κόσμου” (εικόνες)

Ο Έλληνας άσος του NBA και τα αδέρφια του έτρεξαν από τα Σεπόλια μέχρι το Καλλιμάρμαρο για να στηρίξουν το έργο της ΜΚΟ του πατέρα Αντωνίου.

Ant1news

Μία διαδρομή 5 χιλιομέτρων στους δρόμους της Αθήνας, από τα Σεπόλια μέχρι το Καλλιμάρμαρο, έτρεξαν απόψε ο Έλληνας άσος του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τους αδελφούς του, Θανάση και Κώστα, καθώς και πλήθος κόσμου, στέλνοντας ένα παγκόσμιο μήνυμα για την αλληλεγγύη, τη διαφορετικότητα και την ομαδικότητα.

Η πρωτοβουλία “Antetokounbros 5K Run” είχε αμιγώς φιλανθρωπικό χαρακτήρα για τη στήριξη του έργου και των αναγκών του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρα και παιδιού, του πατέρα Αντωνίου, “Κιβωτός του Κόσμου”.

Ο συμβολικός αγώνας τρεξίματος των αδερφών Αντετοκούνμπο ξεκίνησε στις 8 το βράδυ από το γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα στα Σεπόλια, για να καταλήξει στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο περίπου μία ώρα αργότερα, αποτελώντας μία ανοικτή “γιορτή”, με τους τρεις αθλητές, τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές και όλους τους υποστηρικτές της.

 

Η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, χαιρέτισε την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία, ενώ είχε προσκαλέσει τους πολίτες και τους επισκέπτες της Αθήνας να τη στηρίξουν με την παρουσία τους.