X

Υπέγραψε με την Ferrari ο γιος του Σουμάχερ (βίντεο)

Η κόκκινη ομάδα της Formula καλωσόρισε τον γιο του πιλότου που της χάρισε τόσα τρόπαια.

Ant1news

Η ακαδημία της Ferrari καλωσόρισε τον νικητή της Formula 3 και γιο του Μίκαελ Σουμάχερ, Μικ στο δυναμικό της, όπως ανακοινώθηκε.

Ο γιος του μεγάλου πιλότου της Formula θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Formula 2 του 2019 και βάσει των ανακοινώσεων ξεκινά προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο επικεφαλής της ομάδας της Ferrari δήλωσε πως: «Για κάποιον σαν και εμένα, που τον ξέρει από τότε που γεννήθηκε, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι καλοσωρίζω τον Μίκ στη Ferrari με συγκίνηση, όμως τον διαλέξαμε για το ταλέντο, την προσωπικότητα και τις επαγγελματικές του δυνατότητες, οι οποίες έχουν διαφανεί, παρά το νεαρό της ηλικίας του».

Ο 19χρονος Σουμάχερ, από την πλευρά του, εμφανίστηκε «ενθουσιασμένος για τη συνεργασία του με τη Ferrari» και για το μέλλον του «που θα είναι στα κόκκινα».

«Είναι επιπλέον ένα βήμα επιπλέον προς τη σωστή κατεύθυνση, αφού μόνο να κερδίσω μπορώ από την εμπειρία όλων εδώ», συμπλήρωσε ο Μικ Σουμάχερ.

Ο πατέρας του, Μίκαελ Σουμάχερ έχει κερδίσει πέντε τίτλους της Formula 1 με τη φανέλα της Ferrari, τη δεκαετία 1996 με 2006. Κανένας δεν τον έχει δει όμως, από το 2013, οπότε και υπέστη σοβαρό τραυματισμό σε ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι.