X

"Θραύση" κάνει στη Βουλή το άρθρο με τον "κύριο Πεταλούδα"

Το έλα να …διαβάσεις γίνεται από το πρωί στη Βουλή που κυκλοφόρησε το τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Βουλή & Ευρωβουλή» με άρθρο της Σταυρούλας Ξουλίδου των ΑΝΕΛ με τίτλο: «Το πήδημα προς την Ελευθερία!*»

Ant1news


«Γιατί παραμένεις κάμπια κύριε Πεταλούδα; Τι περιμένεις; Σε λίγο δεν θα έχεις ούτε κυβικό αέρα να αναπνεύσεις… Χαστούκισε τον εαυτό σου να συνέλθει και ξύπνα. Γιατί δεν διεκδικείς τα φτερά σου και θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου σαν σκουλήκι;», είναι μερικά μόνο από τα ευφάνταστα που αναφέρει η βουλευτής των ΑΝΕΛ, μεταφέροντας την ιστορία μιας κάμπιας που προσπαθεί να μεταμορφωθεί σε πεταλούδα!!!

Στους διαδρόμους της Βουλής οι περισσότεροι κυκλοφορούν με το περιοδικό ανά χείρας γελώντας με το ξεσηκωτικό –όπως η ίδια το χαρακτηρίζει- μήνυμα για όλους τους Νεοέλληνες.

Στο άρθρο της η βουλευτής των ΑΝΕΛ γράφει και διάφορα άλλα, όπως «βλέπεις τον κόσμο σαν ένα λεμόνι που θέλεις να τον στύψεις», πηγαίνεις με το μέρος «των πολλών που θα χοροπηδήσουν στις πίστες με τα χάρτινα και γελοία είδωλα τους, δηλώνοντας θαυμαστές των απολύτως Mr. Τίποτα ανθρώπων»!

Προφανώς, τα έγραψε υπό την επήρεια των ψεκασμών που καταγγέλλει το κόμμα της, ήταν σχόλιο βουλευτών της ΝΔ που διάβασαν το άρθρο της!