X

Ένταση στη Βουλή μεταξύ Καψή-Λαφαζάνη για την ΕΡΤ

Κόκκινο χτύπησε το πολιτικό θερμόμετρο στη Βουλή όταν στο βήμα ανέβηκε ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα δημόσιας ραδιοτηλεόρασης Π. Καψής.

Ant1news



Ο υφυπουργός ανέφερε ότι εάν δεν γινόταν η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων στις εγκαταστάσεις της πρώην ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, δεν θα έβγαινε η Προεδρεία.

«Είστε ο υπουργός του μαύρου, του κατάμαυρου, των ΜΑΤ και των εισαγγελέων», ήταν το καυστικό σχόλιο του Π. Λαφαζάνη από τον ΣΥΡΙΖΑ για να εισπράξει την απάντηση του υφυπουργού ότι δεν του αρέσουν καθόλου τα ΜΑΤ, αλλά «επιβλήθηκαν από μια χούφτα εργαζομένων, γιατί οι πλειοψηφία ήθελε να ανοίξει η τηλεόραση, αυτούς αντιπαλεύεστε».

Ο Π. Καψής  έστρεψε τα πυρά του και στον Αλ. Τσίπρα, που παρουσιάζει δύο πρόσωπα. «Είναι μαλακός στο εξωτερικό και σκληρός στο εσωτερικό», επεσήμανε και διευκρίνισε ότι η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα αγγλικά ήταν  πολύ διαφορετική από την ελληνική μετάφραση. «Είναι σα να έχει κάνει παρέμβαση ο κ. Λαφαζάνης, στα αγγλικά έλεγε δεν θα βγούμε από το ευρώ και στα ελληνικά λέει δεν θα βγούμε εθελοντικά από το ευρώ», είπε.



Έκλεισε μάλιστα, την ομιλία του με μια κινέζικη παροιμία που λέει «να προσέχεις τι εύχεσαι» για να σημειώνει ότι «η πατρίδα δεν κινδυνεύει, προχωράει και έχει προοπτική εξόδου από κρίση, αν πάρετε εσείς την κυβέρνηση έχετε τον κίνδυνο να σκάσει η χώρα στα χέρια σας, δεν το εύχομαι για την πατρίδα ούτε και για εσάς».