X

«Όχι» Κουτσογιαννακόπουλου στην σύμβαση για τον Ε65

«Φωτιές» άναψε ο βουλευτής της ΝΔ που δήλωσε ότι θα πει «Όχι» στη σύμβαση για τον Ε65.

Ant1news

«Όχι» στην σύμβαση για τον Ε65 θα πει ο Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος, εκφράζοντας παράλληλα, επιφυλάξεις και για τη σύμβαση που αφορά την Ιόνια οδό.

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για την επανεκκίνηση των μεγάλων οδικών έργων, επιτέθηκε στον υπουργό Υποδομών γιατί μπορεί –όπως είπε- να αποφασίζει τη μη εκτέλεση του έργου ή τμήματός του.

«Με ποιο ηθικό έρεισμα θα πάω και θα πω πως θα πληρώνουμε αλλά για εμάς δεν θα γίνει τίποτα, αν εγώ δεν ψηφίζω το δικό μου πως θα ψηφίσω το κουτσούρεμα Πάτρας – Τσακώνας, είναι αδιέξοδη η κατάσταση, αλλά ταυτόχρονα και μονόδρομος», ανέφερε και πρόσθεσε ότι η κατάσταση για τη Φθιώτιδα είναι αδιανόητη.

«Υπό την αρχή της αναλογικότητας οι πολίτες δέχθηκαν να πληρώνουν για να φτιαχτεί η Ιόνια και ο Ε65 με την προϋπόθεση ότι θα περνούσαν 25 χιλιόμετρα από την Φθιώτιδα, αλλά με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι αυτά αποσυνδέονται», συνέχισε και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να συμπράξει με αυτές τις συνθήκες για το άρθρα 2 και 5.