X

Συζητείται πρόταση εξεταστικής για την υπόθεση των υποβρυχίων

Η περίφημη μονομαχία στο… Ελλάδα Πάσο ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευάγγελο Βενιζέλο θα διεξαχθεί σήμερα στη Βουλή όπου συζητείται η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη υπόθεση των υποβρυχίων.

Ant1news

Η σύγκρουση των δύο αρχηγών αναμένεται να είναι σφοδρή, ενώ από τα πυρά του Αλέξη Τσίπρα δεν θα ξεφύγει ούτε ο πρωθυπουργός, καθώς στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι καλύπτει τον Ευάγγελο Βενιζέλο για να μην θέσει σε κίνδυνο την δικομματική κυβέρνηση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε χθες πως "έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιμετωπίσει ο πρωθυπουργός αυτή την πολύ σοβαρή συζήτηση στη  Βουλή. Κι έχω κι εγώ περιέργεια να δω αν θα έρθει να υπερασπιστεί και να καλύψει τον αντιπρόεδρο  του ή διά της απουσίας και της σιωπής του ουσιαστικά θα τον αφήσει επί ξύλου κρεμάμενο. Έχει ενδιαφέρον".

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει την υπόθεση των ναυπηγείων σκάνδαλο, στοχοποιώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για την σύμβαση που έφερε στη βουλή επι υπουργείας του.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα απαντήσει σε σκληρή γλώσσα κατά του Αλέξη Τσίπρα, κατονομάζονται τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρόταση δεν αναμένεται να υπερψηφιστεί, καθώς εκτός από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, θα την καταψηφίσουν η ΔΗΜΑΡ και ανεξάρτητοι βουλευτές, όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Χρήστος Αηδόνης.