X

Κόντρα Νεράντζη-Κωνσταντοπούλου

Ανέβηκαν οι τόνοι στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, μεταξύ του προέδρου Τάσου Νεράντζη και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ant1news

Σα να μην πέρασε μια μέρα! Πρεμιέρα για τη νέα χρονιά στην επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας έκανε η άγρια κόντρα Νεράντζη-Κωνσταντοπούλου, φθάνοντας τον πρόεδρο της επιτροπής σε σημείο να σηκωθεί από την έδρα και να κατευθυνθεί στο έδρανο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ για να της κλείσει το μικρόφωνο.

Όλα αυτά κατά την διάρκεια της ακρόασης του επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Στέλιου Στασινόπουλου, για την «τύχη της λίστας Λαγκάρντ». Οι απαντήσεις του δεν ικανοποιούσαν την Ζωή Κωνσταντοπούλου, που τον διέκοπτε συνέχεια, προκαλώντας την οργή του Τάσου Νεράντζη.

«Σταματήστε επιτέλους, δεν έχετε λίγη ντροπή; Λίγη τσίπα; Κρίμα την αγωγή που πήρατε από το σπίτι σας, σε κάθε συνεδρίαση ασχολούμαστε με εσάς», της είπε και εκείνη του απάντησε ότι θα έπρεπε να ντρέπεται, γιατί θέλει να συγκαλύψει την υπόθεση.

Βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, φανερά εκνευρισμένοι, άρχισαν να σχολιάζουν τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου. «Γελάτε σε βάρος του ελληνικού λαού, αλλά μετά θα κλαίτε», είπε εκείνη και ο Παναγιώτης Ρήγας σχολίασε: «Μου είχε λείψει αυτή η ατμόσφαιρα και σήμερα την ξαναζώ».

Ο καυγάς, πάντως, ανάμεσα στον Τάσο Νεράντζη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε με την έναρξη της συνεδρίασης, όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε για διαδικαστικά θέματα.