X

Πυρά Βενιζέλου κατά Τσίπρα

Με αφορμή τους ισχυρισμούς του Ότμαρ Κάρας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξαπέλυσε επίθεση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ant1news

Ευθείες βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα ότι «άλλα λέει στο εσωτερικό και άλλα στο εξωτερικό» εξαπέλυσε στη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος. με αφορμή τα όσα αποκάλυψε για τη συνάντησή τους τον περασμένο Δεκέμβριο στο Στρασβούργο ο Ότμαρ Κάρας.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών τόνισε πως τα όσα είπε ο Αυστριακός ευρωβουλευτής «δείχνουν πολλά για το πώς ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε μαζί του, ότι τα λόγια μέσα είναι εύκολα, ενώ η διαπραγμάτευση έξω είναι δύσκολη».

«Αν δεν προβάλλουμε κάτι το υπεύθυνο και το χειροπιαστό, δεν μπορούμε να βελτιώσουμε τους συσχετισμούς υπέρ των Ελλήνων, ας σταματήσουμε τα εύκολα λόγια εσωτερικής κατανάλωσης και ας συσπειρωθούμε, προκειμένου να διασφαλίσουμε την έξοδό μας από την κρίση», επεσήμανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Διαπραγμάτευση δια της σιωπής», σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης από την πλευρά του και συνέχισε: «Επειδή δεν μπορούν να μιλήσουν στην Ευρώπη έρχονται εδώ να μας κάνουν τους καμπόσους».