X

Χολή για τον Αρβανιτόπουλο στάζει ο Γιακουμάτος

Πυρά στον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, εξαπέλυσε στη Βουλή ο Γεράσιμος Γακουμάτος.

Ant1news

 

Χολή για τον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο βγάζει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος και μετά το επεισόδιο στο Κολωνάκι, όπου ομάδα σχολικών φυλάκων και καθηγητών του «την έπεσαν», έλεγε στη Βουλή πως «κι εγώ αν ήμουν στη θέση τους και με είχα απέναντι τους θα με χτύπαγα… Και ξύλο να μου έριχναν θα είχαν δίκιο»!

Ο βουλευτής της ΝΔ αρνήθηκε πως τον προπηλάκισαν και τον έβρισαν, απλά άρχισαν να φωνάζουν γενικώς «κλέφτες βουλευτές», διευκρίνιζε και άρχισε την επίθεση κατά του υπουργού Παιδείας.

«Ο Αρβανιτόπουλος είχε δηλώσει πως δεν θα απολυθεί και μέχρι τις 23 Μαρτίου θα απορροφηθούν όλοι, αλλά τους κορόιδεψαν, πρέπει να μάθουμε ποιος έλεγε ψέματα», ανέφερε και πρόσθεσε πως οι σχολικοί φύλακες και καθηγητές έχουν δίκιο και για αυτό κάλεσε αντιπροσωπεία τους την Πέμπτη στο γραφείο του για να τα πουν από κοντά και ήρεμα.

Έλεγε πάντως, για το επεισόδιο, πως όταν εμφανίστηκαν για να τον «σώσουν» άνδρες της ομάδας «Ζ», εκείνος τους έδιωξε λέγοντας: «Σηκωθείτε και φύγετε, τι θέλετε εδώ πέρα; Εγώ μιλάω με τους φίλους μου».