X

Καριέρα μετά τα 70 στην ηγεσία του ΟΠΑΔ

Κανείς τελικά δεν χάνεται, πόσο μάλλον εάν είναι πρώην βουλευτής. Όλο και κάποια κρατική θέση θα βρεθεί για να αξιοποιηθεί μετά την «αποχώρησή» του από τη Βουλή.

Ant1news



Το ίδιο συνέβη και με τον πρώην βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Ζαχαράκη, που επιλέχθηκε από την κυβέρνηση για την ηγεσία του ΟΠΑΔ.

Η τοποθέτησή του ωστόσο, συνοδεύθηκε από ποικίλα και διόλου κολακευτικά σχόλια που δεν είχαν να κάνουν με την επάρκειά του, αλλά με την ηλικία του. Κι αυτό γιατί διανύει την έβδομη δεκαετία της ζωής του, γεγονός που προκάλεσε κριτική από την ΔΗΜΑΡ και τους ΑΝΕΛ.

«Δεν έχουμε τίποτα μαζί σας προσωπικά, αλλά είστε 78 ετών, δεν μπορούσε να αναλάβει κάποιος νεότερος από εσάς, δεν υπάρχουν νέοι με προσόντα;», ήταν το πρώτο σχόλιο από την Κατερίνα Μάρκου (ΔΗΜΑΡ) για να πάρει τη σκυτάλη λίγο αργότερα ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τους ΑΝΕΛ, που εκτίμησε ότι «ο κ. Ζαχαράκης έχει κάνει τον κύκλο του και θα έπρεπε να πάει σπίτι του».

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις επιχείρησε ο θιγόμενος Κωνσταντίνος Ζαχαράκης που ανέφερε πως η ηλικία δεν είναι πάντα ανάλογη με την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα. Διευκρίνισε μάλιστα, ότι δεν είναι 78 χρονών, αλλά 76. 

«Εδώ ο Σόιμπλε είναι 70 και, αλλά κυβερνά όλη την Ευρώπη», έβαλε τη δική του πινελιά ο Δ. Κρεμαστινός που σε περίπου ένα μήνα γίνεται 72 ετών.