X

Έξαλλη η Ραχήλ Μακρή - Πήρε το μέρος των Χρυσαυγιτών

Για χούντα και παρεμβάσεις των υπουργών Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης που στέλνουν στο ... απόσπασμα βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο η Ραχήλ Μακρή.

Ant1news

Ηχηρή παραφωνία της Ραχήλ Μακρή  στη Βουλή που έφθασε στο σημείο να πάρει το μέρος των χρυσαυγιτών και να κατηγορεί σε έξαλλη κατάσταση την κυβέρνηση ότι θέλει να βάλει στη φυλακή αθώους ανθρώπους.

Η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε εμφανώς άλλη γραμμή από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Νότη Μαριά που επεσήμανε πως δεν υπάρχουν κυβερνητικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, άρχισε να φωνάζει σε επιτροπή της Βουλής για χούντα και παρεμβάσεις των δύο υπουργών που στέλνουν στο ... απόσπασμα βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής. 

«Είστε χούντα, παρεμβαίνετε στη Δικαιοσύνη, είστε φασίστες, θέλετε να βάλετε φυλακή αθώους ανθρώπους», σχεδόν ούρλιαζε η θορυβώδης Ραχήλ Μακρή  με αφορμή τις αναφορές Πετράκου (ΣΥΡΙΖΑ) για εμπλοκή Σαμαρά στην υπόθεση Μπαλτάκου, ενώνοντας επί της ουσίας την φωνή της με τους χρυσαυγίτες Νίκο Μίχο και Ηλία Παναγιώταρο που φώναζαν ότι ο Αντώνης Σαμαράς θέλει να τους βάλει φυλακή.

Επικράτησε πανδαιμόνιο, ο πρόεδρος της επιτροπής Γιώργος Βλάχος έκλεισε τα μικρόφωνα και ξεκαθάρισε ότι «δεν θα το κάνουμε καλοκαιρινό εδώ μέσα, σοβαρευτείτε όλοι».