X

Επικοινωνιακά παιχνίδια της Χρυσής Αυγής - Απειλεί με νέες αποκαλύψεις

Ο Ηλίας Κασιδιάρης άφησε να εννοηθεί ότι έχουν στην κατοχή τους καταγεγραμμένη συνομιλία του ίδιου του πρωθυπουργού με ανώτατο δικαστικό παράγοντα.

Ant1news

Επικοινωνιακά παιχνίδια κάνει η Χρυσή Αυγή εκβιάζοντας με νέες αποκαλύψεις για παρεμβάσεις της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπέκλεψαν ακόμη και τον ίδιο τον πρωθυπουργό με τις μαφιόζικες και κοινού ποινικού δικαίου μεθόδους που χρησιμοποιούν.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης θέλοντας να δώσει στοιχεία αληθοφάνειας στα όσα ισχυρίστηκε, άφησε να εννοηθεί ότι έχουν στην κατοχή τους καταγεγραμμένη συνομιλία του ίδιου του πρωθυπουργού με ανώτατο δικαστικό παράγοντα για τις ποινικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής.

«Απαιτώ να έρθει ο Α. Σαμαράς στη Βουλή, καταγγέλλω ότι ο δοτός πρωθυπουργός  παρεμβαίνει άμεσα στη Δικαιοσύνη, που δεν χρειάζεται να πάρει τον Χ. Αθανασίου και το όνομα του είναι τρισύλλαβο με την ίδια κατάληξη όπως του Μπαλτάκου», είπε και πρόσθεσε: «Ποιος είναι ο ανώτατος δικαστικός, στον οποίο δεν αναφέρεται με το όνομά του, αλλά τον αποκαλεί παναθηναϊκάκια;».

Έντονα αντέδρασαν στα πυροτεχνήματα Κασιδιάρη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας ευθέως εκβιασμό και καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ που υιοθετεί τις θεωρίες περί σκευωρίας, να πάρει θέση για τις μαφιόζικες μεθόδους της Χρυσής Αυγής. 

«Το θέμα είναι ακόμη πιο σοβαρό, έχουν υποκλέψει και τον πρωθυπουργό, πάρτε θέση», είπε η Σοφία Βούλτεψη, ενώ ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος  ύψωσε τους τόνους λέγοντας: «Δεν εκβιαζόμαστε από τους νταβατζήδες της κλειδαρότρυπας, τους προκαλούμε να δώσουν όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα, δεν εκβιαζόμαστε».