X

Νέο καυγά προκάλεσε στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ

Αιτία το νομοσχέδιο για τα τουριστικά καταλύματα που κατατέθηκε, όπως κατήγγειλαν στη Βουλή την Παρασκευή,

Ant1news

Έτοιμος για καυγά ήρθε στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ και με πρώτη ευκαιρία σήκωσε τα μανίκια του για να ριχτεί στη …μάχη.

Αιτία το νομοσχέδιο για τα τουριστικά καταλύματα που κατατέθηκε, όπως κατήγγειλαν στη Βουλή την Παρασκευή, «μπήκε» σήμερα Δευτέρα για συζήτηση στην επιτροπή και δεν πρόλαβαν να το διαβάσουν. Και μέσα σε όλα αυτά, «τσαντίστηκαν» που θα κληθούν μόνον πέντε εκπρόσωποι φορέων στην επόμενη συνεδρίαση.

«Παναγιώτη, το έχετε σε κακό να μην δώσετε παράσταση μια φορά», είπε προς τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ο πρόεδρος της επιτροπής Γιώργος Βλάχος και κάπου εκεί παρενέβη η Ραχήλ Μακρή παίρνοντας το μέρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστηκαν φράσεις όπως «καθίστε κάτω» από τον Γιώργο Βλάχο, «είστε απαράδεκτος» από τους φωνασκούντες βουλευτές, με εκείνον να απαντά «εγώ ξέρω αν είμαι απαράδεκτος».

 «Ήρθε ο Λαφαζάνης ορεξάτος να δώσει show, μια λίρα την ημέρα να δίνετε στον Λαφαζάνη και τη Μακρή δεν πρόκειται να ακούσετε καλή κουβέντα», μπήκε στον καυγά ο Δάνης Τζαμτζής.  

Οι τόνοι δεν έλεγε να πέσουν και η Όλγα Κεφαλογιάννη τους είπε φανερά εκνευρισμένη ότι το νομοσχέδιο συζητείται με κανονικές και όχι με κατεπείγουσες διαδικασίες. «Είναι εξοργιστικό να λέτε ότι επειδή είναι καλοκαίρι, δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε ένα τέτοιο νομοσχέδιο», τους είπε, καταγγέλλοντας ευτελισμό της διαδικασίας.