X

Πάλι έβαλε τις φωνές η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Άλλο ένα επεισόδιο στο σήριαλ των καβγάδων Κωνσταντοπούλου - Μαρκογιαννάκη "είδε" η Βουλή, με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ωρύεται γιατί της έκλεισαν το μικρόφωνο.

Ant1news

Ήθελε να μιλήσει ως συνήθως περισσότερη ώρα, ο χρόνος της είχε ολοκληρωθεί και στην αίθουσα της Ολομέλειας έγινε το έλα να δεις.

"Κλείστε το μικρόφωνο στην κυρία και να μην γράφεται τίποτα στα πρακτικά απ´ όσα λέει, αφήστε την να κραυγάζει", της είπε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, εκείνη άρχισε να φωνάζει ότι έγινε εισαγγελέας επί χούντας, ότι είναι έκθετος και ότι είναι πρόεδρος ειδικής αποστολής εναντίον της.

Τον έπιασαν τα γέλια τον Μαρκογιαννάκη που της είπε πως ό,τι έγινε, έγινε μόνος του και όχι επειδή ήταν υιός ή θυγατέρα. "Ντροπή σας, δώστε μου το λόγο επί προσωπικού, είστε άθλιος πρόεδρος, ντροπή σας", φώναζε η Ζωή Κωνσταντοπούλου που δεν σταμάτησε ακόμη και όταν ο λόγος δόθηκε στον Γιάννη Πανούση από τη ΔΗΜΑΡ. Δίστασε εκείνος να μιλήσει, έβαλε τα γέλια και η συνάδελφος του Νίκη Φούντα, ανέβηκε μετά στο βήμα ο Βασίλης Υψηλάντης από τη ΝΔ και μη αντέχοντας τις φωνές της, είπε: "Επιτέλους, αυτό είναι εκτροπή και τρομοκρατία από την πλευρά της κ. Κωνσταντοπούλου. Δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει εδώ μέσα και να μην σέβεται κανέναν".

Λίγο αργότερα, εκείνη από βήματος αρνήθηκε να πάρει το λόγο, όσο στην έδρα ήταν ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης που -όπως είπε- ακολουθεί χουντικές μεθόδους. "Πρέπει να μάθουμε όλοι μας να ζούμε με αυτό το πρόβλημα εδώ μέσα", μονολογούσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.