X

Συνέχεια στη... βεντέτα Γεωργιάδη-Κουρουμπλή

Βαριές εκφράσεις ακούστηκαν στη Βουλή καθώς αναζωπυρώθηκε η "φωτιά" και ξέσπασε νέος καυγάς ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ant1news

Σε βεντέτα εξελίσσεται η κόντρα Γεωργιάδη- Κουρουμπλή και με την παραμικρή σπίθα ο καυγάς φουντώνει για τα καλά. Στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον τουρισμό «εκτόξευσαν» κουβέντες ο ένας στον άλλο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να αναφέρει πως ο τουρισμός έχει ανακάμψει και πως «κάποιοι από τους Γαλάτες του Αστερίξ δεν έχουν την μεγαλοψυχία να το αναγνωρίσουν».

Οι συνεχείς διακοπές και φωνές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εξόργισαν τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ που τον αποκάλεσε αγενή και ανάγωγο, λέγοντας πως τα ίδια έκανε και όταν ήταν στο ΠΑΣΟΚ. «Υπέστην βία από έναν ανάγωγος συνάδελφο, υποστηρίζατε τους αγανακτισμένους με τα σώβρακα εδώ έξω από το Σύνταγμα ή τους αναρχικούς του 2009, αυτό είναι το μοντέλο τουρισμού που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε και πρόσθεσε πως ακόμη και οι «καλύτεροι» του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να πουν μια καλή κουβέντα για την ανάκαμψη του τουρισμού και αυτό δείχνει πόσο μίζεροι, λιπόψυχοι και λιγόψυχοι είναι.

«Άθλιο συκοφάντη και παλιάνθρωπο», χαρακτήρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κι εκείνος του απάντησε πως είναι αδιανόητο άνθρωποι που άλλαξαν κόμμα να εμφανίζονται σήμερα σαν τις «μωρές παρθένες».