X

Το αποκαλυπτικό ντεκολτέ που «τάραξε» τη Βουλή

Τράβηξε τα βλέμματα η Μαρία Σταυρινούδη Σόδη άμα τη εμφανίσει της στη Βουλή.

Ant1news

Η νέα βουλευτής Χίου που αντικατέστησε τον Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος παραιτήθηκε για να αναλάβει καθήκοντα αντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση με την εμφάνιση της.

Η δραστήρια επιχειρηματίας, ιδιοκτήτρια των Mastic Spa, ήρθε στη Βουλή για να ορκιστεί φορώντας μια αποκαλυπτική μπλούζα και μια στενή μαύρη φούστα, προκαλώντας ντελίριο στον ανδρικό πληθυσμό. Φήμες λένε, ότι ο αντιπρόεδρος Γιάννης Τραγάκης κοιτούσε αριστερά και δεξιά μέσα στην αίθουσα μπας και εντοπίσει γυναίκα βουλευτή με ζακέτα ή σακάκι για να το «προσφέρει» στην πληθωρική νέα βουλευτίνα.

Το μάτι του έπεσε στα αριστερά έδρανα και λίγο αργότερα είπε στην παλαιά και έμπειρη συνάδελφό του «σε κοιτούσα και σκεφτόμουν να σου ζητήσω να της δώσεις το σακάκι σου για να ορκιστεί».

Η Μαρία Σταυρινούδη Σόδη μπήκε στη Βουλή με μόλις 293 ψήφους μετά από καραμπόλα, δηλαδή, μετά την παραίτηση του Κωστή Μουσουρούλη που ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής και του Σταμάτη Κάρμαντζη που τον αντικατέστησε, αλλά εξελέγη αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και αποφάσισε να σεβαστεί την ψήφο των συμπολιτών του, αφήνοντας το έδρανο του στα χέρια της.