X

Το ξέσπασμα της Άννας Καραμανλή στη Βουλή

Τι προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Άννας Καραμανλή, που με δάκρυα στα μάτια διαμαρτυρήθηκε έντονα στη Βουλή.

Ant1news

Πραγματικά εκτός ελέγχου η Άννα Καραμανλή χθες το βράδυ, σε έξαλλη κατάσταση, όταν ο σύμβουλος του υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Θεοδωρακόπουλος ενημέρωνε στα γραφεία της ΝΔ στη Βουλή, τους γαλάζιους βουλευτές για την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ.

Κάπου εκεί μεταξύ ερωτήσεων από τους βουλευτές και απαντήσεων από τον κ. Θεοδωρακόπουλο, η Άννα Καραμανλή του απευθύνθηκε σε έντονο ύφος λέγοντας ότι με αυτά που γίνονται οι πολίτες υποφέρουν. Ήταν πολύ εκνευρισμένη, λένε βουλευτές που ήταν παρόντες, σχεδόν με δάκρυα στα μάτια από την ένταση. Το μόνο που πρόλαβε να ψελλίσει ο σύμβουλος του υπουργείου Οικονομικών ήταν ένα «γιατί φωνάζετε;».

Η «γαλάζια» βουλευτής άρχισε να φωνάζει ακόμη περισσότερο, μεταφέρουν αυτήκοοι μάρτυρες. «Μας έχετε καταστρέψει, δεν μπορούμε να βγούμε στον κόσμο, το μόνο που μας έχει μείνει είναι η αξιοπρέπεια μας. Είναι ντροπή όλα αυτά που έχετε κάνει και να πάτε να τα πείτε στον Χαρδούβελη. Έλεος πια, να πείτε στον Χαρδούβελη να πάει να γ@@@», είπε σύμφωνα με πληροφορίες η βουλευτής και πρόσθεσε ότι με αυτά που κάνει η κυβέρνηση δεν θα επανεκλεγούν πολλοί βουλευτές και η ίδια θα μείνει άνεργη.

“Λυπάμαι πολύ που παραφέρθηκα. Δεν λυπάμαι καθόλου για την ουσία όσων είπα για τον ΕΝΦΙΑ”, ήταν η ανάρτηση της σήμερα το πρωί στο twitter.

Πάντως, δεν λείπουν και τα παράπονα για τη χθεσινή συνάντηση. Ο Α. Ψυχάρης έλεγε έξαλλος ότι ουδέποτε ενημερώθηκε. Κατά τ’ άλλα, η τροπολογία ψηφίζεται σήμερα και αναμένεται η τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι βουλευτές που ήταν χθες παρόντες μετριούνται στα δάχτυλα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η Κ.Ο. της ΝΔ στο Γ’ Θερινό Τμήμα μετρά 42 βουλευτές.