X

Οι στιλιστικές επιλογές των κυριών της Βουλής…..

Συντηρητικά ντυμένες με σύνολα που κινούνταν σε άσπρο και μαύρο εμφανίστηκαν οι βουλευτίνες μας προσερχόμενες για τον αγιασμό της Βουλής.

Ant1news

Αγιασμός στο Ελληνικό κοινοβούλιο και μπορεί το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και στην πρόταση εμπιστοσύνης της κυβέρνησης η οποία θα τεθεί σε ψηφοφορία την Παρασκευή, αλλά τα φλας των φωτογραφικών μηχανών άστραψαν για μια ακόμη φορά προς τιμήν των κυριών της Βουλής.

Άλλωστε στην τρέχουσα σύνθεση της Βουλής, εκτός του ότι υπάρχουν πολλές εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες, δεν ήταν λίγες οι φορές που η αμφίεση τους προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Απολύτως λογική λοιπόν η σπουδή των φωτογράφων να καταγράψουν κάθε λεπτομέρεια των ενδυμάτων των κυριών της Βουλής.

Μόνο που αυτή την φορά όσοι περίμεναν να εντοπίσουν πρόσφορο έδαφος για σχολιασμό μάλλον ατύχησαν. Οι βουλευτίνες μας επέλεξαν σε γενικές γραμμές συντηρητικά σύνολα σε άσπρο και  μαύρο με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Η μόνη παρουσία που ίσως συζητηθεί περαιτέρω είναι της κα. Άννας Καραμανλή, η οποία επέλεξε ένα δαντελωτό ντεκολτέ αρκετά μεγαλύτερο από τα συνηθισμένα.

Η Υπουργός Τουρισμού κα. Κεφαλογιάννη που επανειλημμένως έχει αιχμαλωτίσει τον φακό επέλεξε ένα κρεμ σακάκι πάνω από το μαύρο σύνολο της.

Νεανική αμφίεση για την Κα. Βούλτεψη μαύρο παντελόνι και ζακέτα πάνω από ένα απλό πουκάμισο με το αξεσουάρ των γυαλιών ηλίου να τη συνοδεύει κι εντός αιθούσης.

Πολύ κομψή η κα. Πιπιλή, ούτε εκείνη αποχωρίστηκε τα γυαλιά ηλίου της.

Λευκό κρεμ για την χαμογελαστή κα. Μπακογιάννη.

Η κα. Μαρία Σόδη Σταυρινούδη, που στην ορκωμοσία της πριν λίγο καιρό είχε ανάψει φωτιές με το ντεκολτέ της, αυτή τη φορά ήταν πολύ συντηρητική με μόνο χρώμα ένα ροζ πουκάμισο κουμπωμένο ως το λαιμό.

Αν μη τι άλλο οι κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ, τόλμησαν στα χρώματα.

Η κα. Άντζελα Γκερέκου, λαμπερή όπως πάντα ντυμένη στα μαύρα.

Με πουά η κα.Κανέλλη.

Συντηρητική η κα. Γερασιμίδου.