X

Στο «μικροσκόπιο» τώρα ο Νίκος Κωνσταντόπουλος

Στη επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής πόθεν έσχες της Βουλής θα εξεταστεί το δάνειο που φέρεται να έχει πάρει από το κόμμα του ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού.

Ant1news

Ανοιχτή παραμένει για την επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής η υπόθεση του πρώην προέδρου του Συνασπισμού Νίκου Κωνσταντόπουλου ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη δεν έχει προσκομίσει τα δικαιολογητικά για το δάνειο που φέρεται να έχει πάρει από το κόμμα του το 2002.

«Δεν υπάρχει κανένα τραπεζικό έγγραφο που να τεκμηριώνει το δάνειο που έλαβε», έλεγε στο ant1news.gr βουλευτής – μέλος της επιτροπής, διευκρινίζοντας πως αποφασίστηκε να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στο Νίκο Κωνσταντόπουλο, προκειμένου να προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού είναι πολύ πιθανό, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές να είναι το επόμενο πολιτικό πρόσωπο που θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

Ο ίδιος προ καιρού είχε παραδεχθεί σε συνομιλία του με δημοσιογράφους πως έλαβε δάνειο 70.000 ευρώ από τον Συνασπισμό, διαβεβαιώνοντας ότι το είχε δικαιολογήσει, καταθέτοντας τα απαραίτητα παραστατικά.

Τόσο η περίπτωση του Νίκου Κωνσταντόπουλου, όσο και της πρώην υπουργού της ΝΔ Μαριέττας Γιαννάκου που «ελέγχεται» γιατί δεν δήλωσε στο πόθεν έσχες στο παρελθόν μεταβολές στην περιουσιακή της κατάσταση, γεγονός που αποδίδεται στο πρόβλημα επικοινωνίας που είχε με τον εν διαστάσει πρώην σύζυγό της, θα εξεταστούν σε επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής.