X

Μελάς: άλλοι 3-4 βουλευτές των ΑΝΕΛ θα ψήφιζαν ΠτΔ

Είναι και άνδρες και γυναίκες μέλη της Κ.Ο. των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που «μαζεύτηκαν» λόγω των αντιδράσεων Καμμένου, δήλωσε ο Παναγιώτης Μελάς.

Ant1news

Νέα «βόμβα» έριξε ο Παναγιώτης Μελάς στην Βουλή, λέγοντας ότι άλλοι 3-4 βουλευτές των ΑΝΕΛ θα ήθελαν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά φοβούνται τις αντιδράσεις του Πάνου Καμμένου και με όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, «μαζεύτηκαν».

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, μετά το τέλος της ακρόασης του από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αποκάλυψε μάλιστα, ότι ένας βουλευτής του ζήτησε να πει στον Πάνο Καμμένο, κόντρα στην γραμμή που τηρεί το κόμμα, να ψηφίσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο βουλευτής, τον οποίο δεν κατονόμασε, του είπε μάλιστα, ότι τον πιέζουν στην εκλογική του περιφέρεια να μην πάει η χώρα σε εκλογές και πως ο ίδιος πιστεύει ότι δεν θα εκλεγεί ξανά βουλευτής.

Ο Παναγιώτης Μελάς στις πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων για ονόματα, περιορίστηκε να πει πως στους τέσσερις βουλευτές είναι και άνδρες και γυναίκες.

Ακόμη, χαρακτήρισε στημένη από την πλευρά του Πάνου Καμμένου και της Σταυρούλας Ξουλίδου την δημοσιοποίηση του θέματος περί χρηματισμού του, γιατί, όπως είπε, ήταν ένα μέσο πίεσης, προκειμένου να μην ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Άμεση ήταν η απάντηση των ΑΝΕΛ και με τελεσίγραφο 24 ωρών ζητούν από τον Παναγιώτη Μελά να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των βουλευτών αυτών, διαφορετικά θα κινηθούν νομικά εναντίον του.