X

Ψαριανός: «Αποστάτες χρηματίζονται για να πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ»

Είναι 30 αυτοί που συμφωνούν με την πρόταση για τον ΠτΔ, αλλά "φοβούνται". Υπάρχουν και καμιά δεκαριά αποστάτες στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Ant1news


Απάντηση στον Πάνο Σκουρλέτη που μίλησε για «εν εξελίξει σχέδιο πολιτικής αποστασίας» έδωσε από το βήμα της Βουλής ο ανεξάρτητος βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός

Χαρακτήρισε «χυδαία και άθλια» τη συζήτηση περί  αργυρώνητων βουλευτών  εξαπολύοντας, ταυτοχρόνως, επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Όλοι όσοι λένε για χρηματισμό και αποστάτες ας κοιτάξουν καλύτερα στους καθρέπτες τους γιατί δεν είναι όλοι για τα φράγκα κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ» είπε από το βήμα της Βουλής  προκαλώντας την έντονη αντίδραση βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής συνέχισε, όμως, λέγοντας πως «υπάρχουν και καμιά δεκαριά αποστάτες που πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί αποστάτες είναι και αυτοί που πάνε στους 120 και χρηματίζονται»  και υποσχέθηκε ότι θα δώσει το Σάββατο γραπτώς τα ονόματα τους.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και  στο κείμενο των «οκτώ» βουλευτών, ανάμεσά τους και ο Πέτρος Τατσόπουλος με τον οποίο «συμπλέει» στο Ποτάμι,. Υποστήριξε πως υπήρχαν και άλλοι 30 βουλευτές που ήθελαν να υπογράψουν το κείμενο για την εκλογή προέδρου από την παρούσα Βουλή, αλλά το κόμμα, «τους τράβηξε από το μανίκι».

«Η πρόταση που κάναμε δεν είναι ούτε για να στηρίξουμε την κυβέρνηση, ούτε τη μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι ούτε κατά του Σαμαρά, ούτε κατά του Τσίπρα. Είναι η συζήτηση του αυτονόητου που γίνεται εδώ και πολλές δεκαετίες σε πολλές πολιτισμένες χώρες», τόνισε ο Γρηγόρης Ψαριανός.