X

Έτοιμος να πει «ναι» για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γιοβανόπουλος

Λάβρος κατά του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης «πόσο ακόμη θα με βρίζετε;».

Ant1news

Μετά την κίνηση των 8 βουλευτών, εκ των οποίων οι 5 ανεξάρτητοι, που κατέθεσαν κείμενο στο Προεδρείο της Βουλής προκρίνοντας την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας απο την παρούσα Βουλή και προσδιορισμό για αργότερα των πρόωρων εκλογών, αλλος ένας ανεξάρτητος βουλευτής, ο Κώστας Γιοβανόπουλος  που εξελέγη με τη σημαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, δείχνει έτοιμος να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μιλώντας στη συζήτηση του Προϋπολογισμού, άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να πει «ναι» για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και απευθύνθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ που μιλά για αποστάτες για να ρωτήσει πόσο ακόμη τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρίζουν όσους βουλευτές θα πράξουν διαφορετικά απο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Μη με βρίζετε επειδή είμαι πιθανός ψηφοφόρος του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν μπορεί να συνεχίζεται άλλο αυτό, μαζί μπορούμε, ούτε αυτοί μπορούνε μόνοι τους,  ούτε εσείς μπορείτε μόνοι σας», ανέφερε ο Κώστας Γιοβανόπουλος.

Μπορεί ψηφίζει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όμως δεν θα στηρίξει τον Προϋπολογισμό, διότι όπως είπε, επιτίθεται για ακόμη μια φορά στα μεσαία στρώματα.