X

Κουκουλόπουλος: έχω στοιχεία για μυστικά ραντεβού Τσίπρα με οικονομικούς παράγοντες

Να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες για κρυφές επαφές του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματίες, δεσμεύθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ant1news

Φωτογραφίες από το δείπνο του Αλέξη Τσίπρα στο Salon de Bricolage με τις κυρίες Αγγελοπούλου και Λάτση, όπως είχε αποκαλύψει η ιστοσελίδα iefimerida και είχε καταγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ,  είναι αποφασισμένος να δώσει στη δημοσιότητα ο Πάρις Κουκουλόπουλος, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας με αυτό τον τρόπο σε όσα περί διαφθοράς καταλόγισε στην Κυβέρνηση νωρίτερα ο Νίκος Βούτσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, που κλήθηκε να εμφανίσει φωτογραφίες από το επίμαχο δείπνο, είπε «ας το διαψεύσει ο Πρόεδρός σας από το βήμα της Βουλής και μετά θα τις δείξω».

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος απηύθυνε έκκληση να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό η προεδρική εκλογή «χωρίς συμφωνίες και συναλλαγές», με μια μικρή παράταση του προγράμματος, για να είναι η χώρα ασφαλής και τόνισε πως «τις εκλογές δεν τις θέλουμε, αλλά και δεν τις φοβόμαστε».

Από την πλευρά του ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, μετά και την τοποθέτηση Γιοβανόπουλου ότι είναι πιθανό να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μίλησε για αυτοεξευτελισμό.

«Κάποιοι βουλευτές θέλουν να δώσουν φιλί ζωής στην Κυβέρνηση. Όποιος σήμερα το βράδυ ψηφίσει τον Προϋπολογισμό αυτής της Κυβέρνησης  είναι σαφές ότι θα πρέπει να ψηφίσει και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όσοι όμως καταψηφίσουν αυτόν τον Προϋπολογισμό και ό,τι άλλο έρθει, δημιουργούν ένα πρόβλημα αυτοεξευτελισμού. Να συμπεριφερθούν υπεύθυνα και να τελειώσουν οι ανοησίες και τα κόλπα», είπε ο κ. Βούτσης.