X

Παπαρήγα: Το ΚΚΕ δεν φοβάται τις εκλογές

Αναφέρθηκε στη συζήτηση περί εκλογών και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ant1news



Σφοδρή επίθεση σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Αλέκα Παπαρήγα και αναφερόμενη στις εκλογές είπε πως το ΚΚΕ ούτε τις φοβάται, ούτε τις απεύχεται.

«Οι διαφορές σας είναι αν θα γίνουν οι εκλογές τον Μάρτιο του 2015 ή στο τέλος του 2015 ή στις αρχές του 2016, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και δεν θα ψηφίσουμε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τους δικούς μας λόγους», ανέφερε και στρεφόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε: «Αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, αποτέλεσμα κάλπης θα είναι, όχι όμως αποτέλεσμα λαϊκών αγώνων. Θα είναι προϊόν πτώσης και κατάπτωσης του κινήματος του 2012 και όχι αποτέλεσμα αγώνων».

Με αρκετή δόση ειρωνείας αναφέρθηκε σε όσα περί σκληρής διαπραγμάτευσης με την Ευρώπη λέει η Κουμουνδούρου. «Στον ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι διαθέτουν τον γητευτή των λιονταριών όμως την Ε.Ε. και τους δανειστές δεν τους νοιάζει όποιο και αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα . Είναι αποφασισμένοι.  Το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην ανέβει το λαϊκό κίνημα. Όλα τα άλλα μπορούν να τα κουλαντρίσουν», είπε.

Από τα πυρά της δεν ξέφυγε ούτε η πρόσφατη επίσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο Λονδίνο, λέγοντας: «Ο Τσίπρας γιατί πήγε στο Σίτι του Λονδίνου; Πήγε για να τους καθησυχάσει και όχι να τους τρομάξει».

Δείτε την ομιλία της Αλέκας Παππαρήγα για τον Προϋπολογισμό: