X

Βρισιές και απειλές από τον Παναγιώταρο κατά Σαμαρά

Ο διάλογος απο τα πρακτικά και το βίντεο με τις νέες αισχρότητες απο την Χρυσή Αυγή στη Βουλή.

Ant1news



Νέο κρούσμα ο Ηλίας Παναγιώταρος που από το βήμα της Ολομέλειας χρησιμοποιώντας εκφράσεις πεζοδρομίου είπε πως ο πρωθυπουργός δεν θα εξαφανίσει τους χρυσαυγίτες.

«Ό,τι και να κάνετε τα ψωμιά σας είναι λίγα. Δεν θα γαμ@@@ ο Σαμαράς την Χρυσή Αυγή», είπε κατεβαίνοντας από το βήμα της Βουλής, προκαλώντας αναστάτωση στην αίθουσα.

«Το έχετε κάνει αρένα το Κοινοβούλιο», είπε αυστηρά ο αντιπρόεδρος Γιάννης Τραγάκης και προειδοποίησε ότι θα βγάλει έξω από την αίθουσα όλους τους χρυσαυγίτες.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο που ακούγονται αυτές οι εκφράσεις στη Βουλή. Χθες ο Ηλίας Κασιδιαρης παρουσιάζοντας ένα αμφιβόλου γνησιότητας ηχητικό ντοκουμέντο για να πείσει ότι έγιναν παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, ανέφερε την ίδια λέξη.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες κατά τη χθεσινή συνεδρίαση υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον χρυσαυγίτη Νίκο Μίχο και τον Πύρρο Δήμα. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τον έσπρωξε κι όταν εκείνος του ζήτησε το λόγο τον έβρισε σκαιότατα.

Αναλυτικά ο διάλογος:

Γ. ΤΡΑΓΑΚΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ: Ακούστε με

ΗΛ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Πέστε μου

Γ. ΤΡΑΓΑΚΗΣ: Έχετε περάσει κατά πολύ το χρόνο

ΗΛ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: διαμαρτύρεται…

Γ. ΤΡΑΓΑΚΗΣ: Εκτίθεστε

ΗΛ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: Τα ψωμιά σας είναι λίγα και να το καταλάβετε. Δεν θα Γα@@@ ο Αντώνης Σαμαράς τη Χρυσή Αυγή. Τελειώσατε.

Γ. ΤΡΑΓΑΚΗΣ: Όταν είμαι εγώ στην έδρα θα είστε συνεπείς… Μπορώ να σας βγάλω όλους έξω. Εδώ δεν είναι πλατεία…

ΗΛ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: Τελειώσατε!

Γ. ΤΡΑΓΑΚΗΣ: Παιχνιδάκι με τη Δημοκρατία παίζετε εσείς; Κάνατε το Κοινοβούλιο αρένα…