X

Σε ζωντανή μετάδοση από πολλά διεθνή ΜΜΕ η ψηφοφορία για ΠτΔ

Απίστευτο ενδιαφέρον από τα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα και πρακτορεία ειδήσεων για την πρώτη ψηφοφορία στη Βουλή για την προεδρική εκλογή. Θα μεταδίδουν ζωντανά.

Ant1news



Δεκάδες ξένοι ανταποκριτές και διεθνή δίκτυα έχουν στραμμένα τα βλέμματα τους στη Βουλή και την αυριανή πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δέκα τέσσερα ξένοι τηλεοπτικοί σταθμοί με αίτησή τους στο γραφείο Τύπου της Βουλής έχουν ζητήσει δορυφορική σύνδεση, ενώ τουλάχιστον πέντε διεθνή πρακτορεία (Ιαπωνικό, Γερμανικό, Τούρκικο) και τηλεοπτικοί σταθμοί (Ιταλική τηλεόραση) θα συνδεθούν ζωντανά με το Κοινοβούλιο την ώρα της ψηφοφορίας.

Ενδιαφέρον δείχνουν και διπλωματικές αποστολές που έχουν λάβει προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν από τα θεωρεία την ψηφοφορία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεγάλη αναμένεται να είναι και προσέλευση πολιτών, με τα γραφεία των κομμάτων να έχει δώσει προσκλήσεις  στους ενδιαφερόμενους.

Τα μέτρα ασφαλείας πάντως, θα είναι ιδιαιτέρως αυστηρά μετά και την απόφαση της εισαγγελίας φυλακών να δώσει άδεια στους προφυλακισμένους χρυσαυγίτες να έρθουν στη Βουλή για να ψηφίσουν.