X

Μελάς: Είμαι σε θετική κατεύθυνση για το «Ναι»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Παναγιώτης Μελάς, υποστήριξε πως πιθανότατα θα ψηφίσει υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, στις επόμενες ψηφοφορίες.

Ant1news

Σε θετική κατεύθυνση για να ψηφίσει "Σταύρο Δήμα" στις δύο επόμενες ψηφοφορίες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Μελάς, το "παρών" του οποίου αποτέλεσε την έκπληξη της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή του διαδόχου του Κάρολου Παπούλια.

Ο κ. Μελάς είχε πει ότι θα ψηφίσει υπέρ της υποψηφιότητας Δήμα και στις τρεις ψηφοφορίες, ωστόσο, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ψηφοφορίας, στην οποία η υποψηφιότητα Δήμα συγκέντρωσε 160 "ναι", ο κ. Μελάς αναφέρθηκε σε "βρώμικο" παρασκήνιο των τελευταίων ημερών, το οποίο τον έχει ενοχλήσει.

Μιλώντας απο το προαύλιο της Βουλής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και την Μαρία Χούκλη, ο κ. Μελάς δήλωσε πάντως ότι οι όποιες ενστάσεις λόγω των οποίων άλλαξε την στάση του στην πρώτη ψηφοφορία έχουν αρθεί και δήλωσε ότι τόσο την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 12:00 οπότε θα διεξαχθεί η δεύτερη ψηφοφορία, όσο και στην κρισιμότερη όλων, την τρίτη ψηφοφορία της 29ης Δεκεμβρίου, είναι σε θετική κατεύθυνση για να υπερψηφίσει την υποψηφιότητα Δήμα.