X

Το τρυφερό ενσταντανέ και η δυσαρέσκεια του αρχηγού της Χρυσής Αυγής

Νίκος Μιχαλολιάκος και Ελένη Ζαρούλια έδωσαν ένα ξεχωριστό τόνο στην επαναδύνδεσή τους. Ξέφυγε από τη «γραμμή» ο Κασιδιάρης.

Ant1news

Του Γιώργου Παπακωνσταντίνου

Ντυμένη κατά το ήμισυ στα κόκκινα, η βουλευτίνα της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια επεφύλαξε παθιασμένη υποδοχή στον προφυλακισμένο σύζυγο της, Νίκο Μιχαλολιάκο, βάζοντας «φωτιά» στα κλείστρα των φωτογραφικών μηχανών.

Το πολιτικό ζεύγος αντάλλαξε ουκ ολίγα φιλιά, με τις στιγμές διαχυτικότητας να διαρκούν, αναγκάζοντας τα βλέμματα αρκετών να στραφούν προς τα έδρανα του κόμματος.

Η δυσαρέσκεια του αρχηγού

Η σύζυγος του αρχηγού ασπάστηκε με ιδιαίτερη θερμότητα και τον Ηλία Κασιδιάρη. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος όμως, φαίνεται πως διατάραξε το καλό κλίμα, με τη στάση του στην ψηφοφορία.

Σε όσους βρίσκονταν στα θεωρεία εκείνη τη στιγμή, ήταν παραπάνω από εμφανής η δυσαρέσκεια του Νίκου Μιχαλολιάκου για τον τρόπο με τον οποίο ο Ηλίας Κασιδιάρης προσπάθησε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Το «παρασκήνιο» εκτός ολομέλειας

Οι 7 προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έφτασαν στη βουλή 10 λεπτά πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας.

Έξω από την είσοδο της Ολομέλειας, από την οποία θα περνούσαν, βρίσκονταν συγγενείς τους, υποστηριχτές του κόμματος, οι βουλευτές Μίχος και Μπαρμπαρούσης, αλλά και ο σύντροφος της κόρης του Νίκου Μιχαλολιάκου, Αρτέμης Ματθαιόπουλος

Κατά την άφιξη τους, ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής απομακρύνθηκε από τους άλλους βουλευτές, για να συναντηθεί με την γυναίκα του και το παιδί του.

Ο Χρήστος Παππάς αγκαλιάστηκε και με τους δυο, ψιθύρισε κάτι στο αυτί του έφηβου γιου του και στη συνέχεια επέστρεψε στην ομάδα των υπόλοιπων Χρυσαυγιτών που μέσω της πλαϊνής εισόδου στην αίθουσα της Ολομέλειας.