X

Στη Βουλή το DVD με την απόπειρα δωροδοκίας που καταγγέλλει ο Χαϊκάλης

Έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, με εντολή του Β. Μεϊμαράκη. Το άλλο DVD, προωθήθηκε απο τον Υπ. Δικαιοσύνης στις εισαγγελικές αρχές.

Ant1news

Με εντολή του Προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη συνεδριάζει στις 15.30 η Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία θα παραλάβει το επίμαχο DVD με την απόπειρα δωροδοκίας στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλο Χαϊκάληόπως ισχυρίζεται ο ίδιος.

Όπως έλεγε σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης το επίμαχο DVD θα σφραγιστεί και μόνο εάν ο εισαγγελέας αποφανθεί ότι δεν είναι προϊόν εγκλήματος θα δοθεί στους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μετά το τέλος της έκτακτης συνέντευξης τύπου για τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη, απέστειλε δύο DVD στα οποία περιεχόταν όλο το υλικό των δύο βιντεοσκοπημένων και των δύο ηχογραφημένων συνομιλιών του κ. Χαϊκάλη με άλλο πρόσωπο, που φερεται να είναι ο Γιώργος Αποστολόπουλοςο οποίος καταγγέλεται απο τον βουλευτή ότι επιχείρησε να τον χρηματίσει.

Το ένα DVD πήγε στην Βουλή και το δεύτερο είχε ως παραλήπτη τον Υπουργό Χαράλαμπο Αθανασίου, ο οποίος όμως αμέσως μόλις παρέλαβε τον φάκελο απο τον Πάνο Καμμένο, δίχως να τον ανοίξει, αμέσως τον προώθησε στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές για τα περαιτέρω.