X

«Είπα-ξείπα» από τον Παύλο Χαϊκάλη

«Μαζεύει» ο  βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ τα περί 5.000 ευρώ και Χρηματιστηρίου.

Ant1news


Πίσω παίρνει ο Παύλος Χαϊκάλης τις δηλώσεις ότι έδωσε στον Γιώργο Αποστολόπουλο 5.000 ευρώ για να παίξει για λογαριασμό του μετοχές στο Χρηματιστήριο.

Τόσο σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, όσο και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι ήταν φάουλ η δήλωση του αυτή, καθώς δεν έπαιξε ο ίδιος στο Χρηματιστήριο, αλλά ο Γιώργος Αποστολόπουλος με χρήματα που του έδωσε ο ίδιος. «Δεν υπάρχει καμία αγορά μετοχών ή τίτλων στο όνομά μου ή εξ ονόματος μου», αναφέρει και διευκρινίζει ότι θα του επέστρεφε τμηματικά κάθε μήνα. «Λάθος εάν είπα για τόκο, ήμουν φορτισμένος», συμπλήρωσε.

Σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο Γιώργος Αποστολόπουλος στη συνομιλία που έχει καταγραφεί λέει πολλά και πως τώρα που είναι κατηγορούμενος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Επανέλαβε δε, πως αυτό που ζητάει είναι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Η επιτροπή δεοντολογίας συνεδρίασε ύστερα από αίτημα της Φωτεινής Πιπιλή, η οποία με επιστολή της προς τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη ζητούσε να διερευνηθεί άμεσα η παραδοχή του κ. Χαϊκάλη ότι είχε οικονομικές συναλλαγές με εξαιρετικά υψηλό τόκο με άλλο πρόσωπο και ότι με παρένθετο πρόσωπο έπαιζε σε χρηματιστήριο κατά παράβαση του Ν.3213/2003.