X

Επέστρεψαν στη ΝΔ Ιατρίδη – Γιοβανόπουλος

Υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στο νομό Δωδεκανήσων θα είναι η Μίκα Ιατρίδη, ενώ στο νομό Ημαθίας θα είναι υποψήφιος ο Κώστας Γιοβανόπουλος.

Ant1news

Επέστρεψαν στη Νέα Δημοκρατία η Μίκα Ιατρίδη και ο Κώστας Γιοβανόπουλος, οι οποίοι είχαν φύγει από την "γαλάζια" παράταξη όταν δημιουργήθηκαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τους οποίους είχαν εκλεγεί βουλευτές.

Στην συνέχεια, η Μίκα Ιατρίδη όσο και ο Κώστας Γιοβανόπουλος διαφωνόντας με την πολιτική του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ ανεξαρητοποιήθηκαν και πλέον επιστρέφουν στη ΝΔ ενόψει των πρόωρων εκλογών στις 25 Ιανουαρίου.

Ο  Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα και με τους δύο βουλευτές ξεχωριστά και στην συνέχεια ανακοινώθηκε η συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, στο νομό Δωδεκανήσων για την κ. Ιατρίδη και στην Ημαθία για τον κ. Γιοβανόπουλος.    

«Ανταποκρίθηκα στην ευρύτερη συσπείρωση δυνάμεων που απαιτείται προς έναν δίκαιο και φιλελεύθερο κόσμο. Η συνεργασία μου με τη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, είναι μια πράξη ευθύνης και σύνεσης. Η Ελλάδα μόνο ενωμένη μπορεί να διεκδικήσει την αναπτυξιακή της πορεία και να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή της προοπτική», δήλωσε μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό ο Κώστας Γιοβανόπουλος.