X

Ετοιμάζεται το νέο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή (βίντεο + φωτό)

Για αφαίρεση σκληρών δίσκων από τα κομπιούτερ στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, κάνουν λόγο οι πληροφορίες, με τους νέους «ενοίκους» να παραλαμβάνουν άδεια κουτιά.

Ant1news

Χωροταξικές ανακατατάξεις στη Βουλή μετά την αλλαγή σκυτάλης στην πρωθυπουργία. Πίνακες και προσωπικά αντικείμενα του Αλέξη Τσίπρα μεταφέρονται στο νέο του γραφείο, ενώ το αντίστοιχο συμβαίνει και με τα προσωπικά είδη του Αντώνη Σαμαρά.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αφαίρεση των σκληρών δίσκων από τα κομπιούτερ που υπήρχαν στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού με τους νέους «ενοίκους» να παραλαμβάνουν άδεια κουτιά. Όπως λένε στον ΣΥΡΙΖΑ έχει αφαιρεθεί ακόμη και το πρωτόκολλο του Αντώνη Σαμαρά με τους συνεργάτες του να υπογραμμίζουν ότι ήταν προσωπικό.

Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε, λένε οι ίδιες πληροφορίες, από τον γενικό γραμματέα της Βουλής να έχει δύο γραφεία στη Βουλή, ένα ως προέδρου της ΝΔ και ένα ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ωστόσο, χθες κόντρα δημιουργήθηκε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την παραλαβή παράδοση στο Μέγαρο Μαξίμου. «Δυστυχώς ο κ. Σαμαράς επέλεξε να μην βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου», δήλωσε ο Νίκος Παππάς. «Οι όροι της παράδοσης - παραλαβής καθορίστηκαν επακριβώς», απάντησε η Μαρία Σπυράκη.