X

Βούτσης: Κατεβάζει ταχύτητα η κυβέρνηση στην υλοποίηση του προγράμματός της

Σε λιγότερο ριζοσπαστικά μέτρα οδηγούν - αναγκαστικά, όπως είπε - οι τρέχουσες συνθήκες. Σκληρή επίθεση στην αντιπολίτευση για την στάση της.

Ant1news

Κατεβάζει ταχύτητα η κυβέρνηση σε ότι αφορά την υλοποίηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης λόγω των συνθηκών ασφυξίας που δημιουργούν οι δανειστές μας και δια στόματος του Νίκου Βούτση παραδέχεται ότι θα προχωρήσει με μέτρα λιγότερο ριζοσπαστικά απ’ αυτά που θα ήθελε.

Εξέφρασε τη λύπη του που τα στελέχη της αντιπολίτευσης -όπως είπε- αντί να στέλνουν μηνύματα στο εξωτερικό για να σταματήσει το περιβάλλον ασφυξίας για τη χώρα μας, έρχονται και ζητούν μέσα σε λίγες ημέρες τα ρέστα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει το πρόγραμμά του με λιγότερο γρήγορα βήματα. «Εσείς θα μείνετε πιστοί με αυτούς τους κυρίους μας εκβιάζουν με την τιμωρητική προτεσταντική  λογική, και εμείς πιστοί στις δεσμεύσεις μας με το λαό και εγκαλούμε όλους και στο εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας να στηρίξουν τα βήματα αυτής της κυβέρνησης», είπε.

Στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης τόνισε πάντως, ότι αποτελεί το πρώτο ανάχωμα για να ξεφύγουμε από τη μέγγενη της ακραίας φτώχειας.

Απαντώντας στην κριτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για στρατιές κομματικού στρατού στη δημόσια διοίκηση, ο Νίκος Βούτσης χαρακτήρισε ανέκδοτο ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στήνει κομματικό κράτος.