X

Σαμαράς: Ζητάτε την συναίνεσή μας υβρίζοντάς μας;

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως έχει υπογράψει μνημόνιο ξεχνώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις της.

Ant1news


Του Δημήτρη Κοτταρίδη 

«Από τη μια δεν μπορείτε να κυβερνήσετε και από την άλλη παριστάνεται ότι διαπραγματεύεστε» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς στη δευτερολογία του στη Βουλή ασκώντας δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση για τη στρατηγική που ακολουθεί. Ο Πρόεδρος της ΝΔ διερωτήθηκε για ποιό λόγο ο κ. Τσίπρας ζητά τη συναίνεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης τη στιγμή που δεν παρουσίασε κανένα από τα μέτρα που προτίθεται να υλοποιήσει. 

«Ξαναγυρίσατε στο λόγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Απλά ζητάτε τη συναίνεσή μας υβρίζοντας μας; Λέτε όλα στο φως και εδώ είμαστε στο σκοτάδι; Ποια είναι τα μέτρα που παρουσιάσατε; Δεν μας φέρνετε τα μέτρα να τα δούμε να τα κρίνουμε; Έχετε μέτρα, συγκεκριμένες προτάσεις; Είναι κοστολογημένες;» είπε ο κ. Σαμαράς ο οποίος και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως έχει υπογράψει μνημόνιο ξεχνώντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.  

Ο κ. Σαμαράς κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να παρουσιάσει το πού θα βρει τα 36 δις που χρειάζεται η χώρα για τον επόμενο χρόνο και ζήτησε να τοποθετηθεί ο Πρωθυπουργός σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Καμμένου στις Ηνωμένες Πολιτείες για συνεκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων στο Αιγαίο.