X

Το promo video της Ζωής για το δημόσιο χρέος

Η επιτροπή αλήθειας για το δημόσιο χρέος,υπό τη προεδρία της Ζωής Κωνσταντοπούλου,έφτιαξε ένα βίντεο για να προβάλει το έργο της.

Ant1news

Ένα βίντεο διάρκειας 44 δευτερολέπτων έδωσε στη δημοσιότητα η Εξεταστική Επιτροπή της βουλής για το χρέος, με κεντρικό σύνθημα, «Έλεγξέ το – διάγραψέ το».

Το βίντεο έχει πλάνα από το κέντρο της Αθήνας και από την οθόνη περνάνε οι φράσεις, «βαρέθηκα να ακούω νευρικούς, στενόμυαλους υποκριτές», «θέλω μόνο την αλήθεια» και «πες μου την αλήθεια». Στη συνέχεια ο αφηγητής ακούγεται να λέει, «Ύστερα από πέντε χρόνια μνημονίων το δημόσιο χρέος αυξήθηκε από το 115 στο 180% του ΑΕΠ. Μάθε την αλήθεια για το δημόσιο χρέος».

Το βίντεο τελειώνει με το σλόγκαν-σύνθημα, «Έλεγξέ το – διάγραψέ το», το οποίο αποδίδεται στην Επιτροπή  Αλήθειας Δημόσιου Χρέους.

Η Εξεταστική επιτροπή για το χρέος θα γίνει υπό την προεδρία της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου. Αποτελείται από 17 μέλη με εκπροσώπηση κατ’ αναλογία της δύναμης όλων των κοινοβουλευτικών ομάδων. Οι εργασίες της Επιτροπής θα διαρκέσουν έξι μήνες. Θα πρέπει να ολοκληρώσει τις εργασίες της και να υποβάλει το πόρισμά της στις 6 Οκτωβρίου του 2015.