X

Κυκλοφόρησε και δεύτερο σποτ η Ζωή

Κυκλοφόρησε και το δεύτερο σποτ της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους. Δείτε το νέο video.

Ant1news

Παρά την οξύτατη κριτική που δέχθηκε από την αντιπολίτευση η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή το trailer για την προώθηση της «Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους», το δεύτερο βίντεο με το ίδιο σύνθημα «Έλεγξέ το – διάγραψέ το» αναρτήθηκε στο YouTube το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης.

Το δεύτερο σποτ ξεκινά με πλάνα από το Σύνταγμα και συνεχίζει με τις καθαρίστριες της Βουλής επί τω έργω. Παράλληλα, προβάλλονται αποσπάσματα από ομιλίες στην εναρκτήρια συνεδρίαση της Επιτροπής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε ενημερώσει ότι θα κυκλοφορήσουν και άλλα βίντεο εκτός από το πρώτο, διάρκειας 44 δευτερολέπτων.

«Να βάλει, επί τέλους, την κα Κωνσταντοπούλου στη θέση της» καλεί την κυβέρνηση η ΝΔ , δια του εκπρόσωπου Τύπου, Κώστα Καραγκούνη, ο οποίος χαρακτηρίζει το τρέιλερ «άθλια κομματική διαφήμιση». 

Να νουθετήσει την Πρόεδρο της Βουλής ζητά από την κυβέρνηση και το Ποτάμι παρότι, οπως υπογραμμίζει «η Ελλάδα έχει χώρο και για γραφικούς».

Άμεση ενημέρωση της Βουλής για το κόστος λειτουργίας της επιτροπής αλήθειας δημόσιου χρέους και του διαφημιστικού σποτ που την συνοδεύει, ζητά το ΠΑΣΟΚ.