X

Καταγγέλλουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου οτι απείλησε υπάλληλο βενζινάδικου

Καταγγελία σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου έχει προκαλέσει σάλο και κύμα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ant1news

Ένας πολίτης καταγγέλλει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι έβρισε και απείλησε υπάλληλο βενζινάδικου, όταν αυτός αρνήθηκε να της αλλάξει το λάστιχο του αυτοκινήτου της.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία έγινε τη Δευτέρα του Πάσχα σε βενζινάδικο της Αιδηψού.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, Βάλια Παναγιωτίδου, η Πρόεδρος της Βουλής απείλησε με απόλυση τον υπάλληλο, αφού εκείνη του ζήτησε να της αλλάξει το λάστιχο κι εκείνος αρνήθηκε. Όπως γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook η κ.Παναγιωτίδου, η κ.Κωνσταντοπούλου ζήτησε από τον υπάλληλο τα στοιχεία του και το τηλέφωνο του αφεντικού του για να εισηγηθεί την απόλυσή του.

«Έπαθα σοκ την είχε πιάσει υστερία! Είχε σκάσει το λάστιχο της, της έβαλε αέρα και της είπε πως θέλει αλλαγή. Δεν μπορούσε να της το αλλάξει αυτός γιατί ήταν μόνος κι άρχισε να του φωνάζει για να πάρει το αφεντικό του να τον απολύσουν. Δεν πίστευα τι άκουγα», αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση.

Η καταγγελία δεν τελειώνει εκεί. Σε σχόλια κάτω από την ανάρτηση, η κ.Παναγιωτίδου ισχυρίζεται ότι όταν η Πρόεδρος της Βουλής είδε την ίδια και μια φίλη της να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο από το περιστατικό, τους πήρε τα κινητά, αφού πρώτα απαίτησε να σβήσουν ό,τι κατέγραψαν, απειλώντας τες ότι η καταγραφή είναι ποινικό αδίκημα.

«Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου πήρε το κινητό της φίλης μου που την τραβούσε και το διέγραψε. Ήμουν στο ταμείο εγώ ήρθε άρχισε να μου λέει για αδικήματα και ποινικά κι έτσι όπως την είδα σκιάχτηκα και μου το έσβησε».

Οι σχετικές «συζητήσεις» παραμένουν σε αναρτήσεις του Facebook, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έχει αντιδράσει ακόμα.