X

Αντίθετη με το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ η ΠΟΣΠΕΡΤ

«Ούτε οι μνημονιακές κυβερνήσεις δεν λειτουργούσαν έτσι», είπε ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Ant1news

Αντίθετος με το νομοσχέδιο που εισήγαγε προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή για την επανασυγκρότηση της ΕΡΤ εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης, υποστηρίζοντας ότι της βάζει ταφόπλακα.

Μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής που συζητείται το νομοσχέδιο, μίλησε για απογοητευτικό αποτέλεσμα, καθώς δεν ρυθμίζονται ζητήματα επικουρικής ασφάλισης των εργαζομένων, οι μισθοί υπερημερίας, τα ασφαλιστικά δικαιώματα και το μισθολόγιο. «Ούτε οι μνημονιακές κυβερνήσεις δεν λειτουργούσαν έτσι», είπε αναφερόμενος στο θέμα του μισθολογίου.

Στην επισήμανση του προέδρου της επιτροπής Μιχάλη Κριτσωτάκη, ότι πρέπει να συντομεύει, ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης σχολίασε πως αν θέλει να τον φιμώσει, να τον φιμώσει και πως ο ίδιος παραιτείται αν είναι να δικαιωθούν οι εργαζόμενοι.

 Αντίθετα με τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ, εκπρόσωποι των ενώσεων των δημοσιογράφων, αλλά και άλλοι εμπλεκόμενοι με το νομοσχέδιο φορείς στάθηκαν θετικά στις ρυθμίσεις του.