X

Έκανε «φασαρία» στη Βουλή η Βαγενά

Κατευθύνθηκε με... άγριες διαθέσεις στα έδρανα του ΠΑΣΟΚ και τα έβαλε με τον Ανδρέα Λοβέρδο. Στη συνέχεια, δε, ανέβηκε στο βήμα με ένα cd player.

Ant1news



Άγριος καυγάς -εκτός μικροφώνου- ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στην Άννα Βαγενά και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Σε έξαλλη κατάσταση, όπως μαθαίνουμε, η Άννα Βαγενά, κατευθύνθηκε προς τα έδρανα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ την ώρα που ανέβηκε στο βήμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Σύμφωνα με τον Ανδρέα Λοβέρδο που ήταν εκείνη την ώρα στην αίθουσα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να διαμαρτυρηθεί γιατί την ώρα που μιλούν οι συνάδελφοι της, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κάνουν φασαρία.

«Τώρα γιατί δεν μιλάτε;», τους ρώτησε μόλις ανέβηκε στο βήμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κι όταν εκείνοι την ρώτησαν τι ακριβώς θέλει, τους κουνούσε το δάχτυλο γιατί ήταν σιωπηλοί ενώ συνήθως φωνάζουν και σχολιάζουν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι κι αν της έκανε παρατήρηση η αντιπρόεδρος Δέσποινα Χαραλαμπίδου να σταματήσει, εκείνη την αγνοούσε και συνέχιζε τον καυγά. Συνάδελφοι της, φαίνονται δε, στα πλάνα να τρέχουν για να την ηρεμήσουν.











Λίγο αργότερα, όταν η Άννα Βαγενά ανέβηκε στο βήμα για την ομιλία της ανέφερε ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι αγενείς και για αυτό διαμαρτυρήθηκε. Τους είπε και κάτι για έλλειψη ανδρισμού που δείχνει η στάση τους...

Στο τέλος πάντως, της ομιλίας της έβγαλε από την τσάντα που είχε μαζί της στο βήμα, ένα κασετόφωνο που άρχισε να παίζει ηχογραφημένο απόσπασμα ομιλίας του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη για το λουκέτο στην ΕΡΤ. Κανείς δεν την σταμάτησε, αντίθετα χειροκροτήθηκε και από τα κυβερνητικά έδρανα και από εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ.