X

Κυβερνητικός «εμφύλιος» για την ανέγερση τζαμιού

Οι ΑΝΕΛ διαφωνούν με την ανέγερση τζαμιού στο Βοτανικό, με την Σταυρούλα Ξουλίδου να προειδοποιεί ότι το κόμμα της θα καταψηφίσει την τροπολογία.

Ant1news

Απέναντι της έχει η κυβέρνηση τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο θέμα της κατασκευής τζαμιού στον Βοτανικό με την Σταυρούλα Ξουλίδου να δηλώνει ορθά κοφτά την αντίθεσή της και να ζητά από τον Τάσο Κουράκη να την αποσύρει.

Η σχετική τροπολογία που ενεργοποιεί την ανέγερση του τζαμιού κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην παιδεία, αν δεν αποσυρθεί θα καταψηφιστεί από τον κυβερνητικό εταίρο, διαμήνυσε η Σταυρούλα Ξουλίδου. Όπως είπε, η κυβέρνηση ενεργοποιεί το δώρο που είχε κάνει ο Αντώνης Σαμαράς στους μεγαλοεργολάβους.

Από το ΠΑΣΟΚ η Εύη Χριστοφιλοπούλου τάχθηκε υπέρ της ρύθμισης, κάλεσε την κυβέρνηση να μην αποσύρει την τροπολογία και δήλωσε ότι το κόμμα της θα την ψηφίσει. «Δεν κάνουμε αντιπολίτευση σε μια κρίσιμη ώρα για ένα σημαντικό θέμα για το οποίο είμαστε υπόλογοι στην Ε.Ε., σας καλούμε να μην αποσύρετε την τροπολογία  και δηλώνουμε καθαρά ότι εμείς θα την ψηφίσουμε», ανέφερε, ενώ υπέρ τάχθηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Δεν είχαμε ως τώρα τζιχαντιστές στην Ελλάδα και θα αποκτήσουμε, θα συναθροίζονται κακοποιά και παρακμιακά στοιχεία», ισχυρίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης.