X

Η Κοζομπόλη και ο... Τρίκετ που "τρέλαναν" τη Βουλή

Για γέλια και για κλάματα η ανάγνωση των ονομάτων όσων καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσουν στην Εξεταστική. Δείτε πώς η Παναγιώτα Κοζομπόλη «ξαναβάφτισε» τον Τρισέ και τον Μορς!

Ant1news

Έκπληκτοι έμειναν όσοι άκουσαν στη Βουλή ότι καλούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσουν στην Εξεταστική οι κ.κ Τρίκετ, Μάους, Βάιζερ και Μους Ματίας. Όχι! Δεν πρόκειται για αγνώστους που εμπλέκονται στην υπόθεση των μνημονίων…

Απλά, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτα Κοζομπόλη αντιμετώπισε μια κάποια δυσκολία στην ανάγνωση των ονομάτων από τη λίστα που οι συνάδελφοί της έκαναν το λάθος να της δώσουν στα αγγλικά…

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για τους κ.κ Ζαν Κλοντ Τρισέ, το όνομα του οποίου διαβάστηκε ως Ζαν Κλάουντ Τρίκετ, Κλάους Μαζούχ που τον διάβασε… Κλάους Μάους, Τόμας Βίζερ που όλοι τον έμαθαν ως Τόμας Βάιζερ και τέλος τον Ματίας Μορς που λέγεται πλέον… Μους Ματίας.

Η Παναγιώτα Κοζομπόλη, η οποία σημειωτέον γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά, όπως λέει το βιογραφικό της, μπερδεύτηκε ακόμα και με το όνομα του Ολιβιέ Μπλανσάρ, και γι αυτό δέχθηκε τη βοήθεια του… κοινού.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμπεριέλαβε στη λίστα του κανένα πρώην πρωθυπουργό για να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή για τα Μνημόνια.